Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació

Tecnologia RFID a la Biblioteca El Castell

3 de setembre de 2019


El control de seguretat de l’equipament passa a funcionar amb un sistema de radiofreqüència, que permetrà implementar altres millores en un futur


Durant el mes de juliol, la Biblioteca El Castell ha implementat la tecnologia RFID, amb radiofreqüència, per al control de seguretat. Gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, la nova tecnologia s’ha incorporat al material de préstec i als arcs de seguretat de l’equipament, que comptabilitzen les persones usuàries i generen estadístiques de control.


En un futur, es preveu aprofitar la tecnologia RFID per aportar més autonomia tant a les persones usuàries com al personal de la biblioteca perquè pugui destinar el seu temps a altres tasques i, així, donar més valor afegit a nous projectes. I és que l’RFID permet posar en funcionament màquines automàtiques de préstec, retorn i renovació, una millora que s’estudiarà els propers mesos.


Relació directori

Biblioteca El Castell  • Arcs de seguretat de la Biblioteca El Castell.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats