Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Viladecavalls per promoure activitats esportives

30 de juny de 2014


El passat 26 de juny, l’alcalde de Vacarisses, Salvador Boada, i l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, van signar un conveni de col·laboració entre tots dos municipis per promoure les activitats esportives que s’hi realitzen. D’aquesta manera, es pretén treballar conjuntament per aprofitar les infraestructures i en la gestió de programacions comunes.

 

Així, l’acord subscrit permetrà que l’Escola d’Iniciació de Futbol Base de Vacarisses pugui utilitzar el complex del Camp Municipal de Futbol de Viladecavalls per a les seves activitats. A més a més, el Club Esportiu Vacarisses podrà gaudir de la cessió del camp durant la temporada 2014-15, els dimarts i els dijous, de les 17:30 a les 19 hores, i els dissabtes en funció dels horaris del partits dels equips del Club de Futbol de Viladecavalls.

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, s’agraeix “poder compartir les infraestructures en un moment de crisi com l’actual”. Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració, queda palès el bon enteniment i el diàleg entre els consistoris veïns, a més de la promoció de l’esport que ambdues institucions duen a terme.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats