Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Serveis

MésEsport

La Regidoria d’Esports us vol donar a conèixer les diferents activitats esportives que es porten a terme a les instal·lacions municipals de la nostra vila. La intenció és doble: una és donar a conèixer als vilatans i vilatanes les activitats esportives de casa nostra i la segona, fomentar la pràctica esportiva a les instal·lacions municipals entre totes les franges d’edat.

 

Tot i ser un any d’impàs abans d’iniciar diverses reformes al Poliesportiu Municipal, hem començat a potenciar aquest espai amb més activitats, per tal de donar diferents opcions a totes les vacarissenques i vacarissencs, petits i grans, perquè ningú es quedi sense la possibilitat de fer-ne, a uns preus assequibles, a unes instal·lacions que anirem millorant pas a pas i amb uns professionals de l’esport de gran vàlua i qualitat, sense oblidar que són unes instal·lacions modestes d’una vila de 6.300 habitants.

 

El díptic adjunt serà l’avantsala de la Guia de l’Esport de Vacarisses, que sortirà de cara al proper curs, quan tinguem els espais adequats a les necessitats esportives de la vila i on es donarà un salt qualitatiu i quantitatiu en oferta d’activitats esportives.

 

 

Fe d'errades


Regidoria
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats