Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Notícies

 • Taller al Casal de la Gent Gran.

  Taller per preparar la mona

  28 de març de 2018

  El pastisser de La Moreneta ens va ensenyar com elaborar aquest dolç tan típic de la Pasqua
   
  Ahir, el Casal de la Gent Gran va acollir el taller Preparem la Mona de Pasqua, a càrrec d’en Miquel, pastisser de La Moreneta. Hi van participar 22 persones de totes les edats. El taller es va cloure amb un tastet de la mona que s’hi va elaborar.

 • Serveis Socials es reforça amb una psicòloga i un administratiu

  27 de març de 2018

  L’objectiu és millorar la qualitat del servei i, sobretot, les condicions de vida de les persones majors de 75 anys
   
  El darrer plenari de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) va marcar un full de ruta per reforçar aquest àmbit. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Vacarisses ha incorporat una psicòloga, en el marc del projecte Enfeina’t del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. La seva prioritat serà millorar la qualitat de vida...

 • Viatge a la lluna a l’Hora del Conte

  26 de març de 2018

  «Els calaixos del cel» de l’Ada Cusidó va deixar amb la boca oberta tant el públic infantil com les seves famílies
   
  La darrera Hora del Conte de la Biblioteca El Castell ens va dur l’espectacle Els calaixos del cel, de l’Ada Cusidó, que va deixar amb la boca oberta tant el públic infantil com les seves famílies. I és que, si es pot viatjar a la lluna, es fa, sense cap mena de dubte, a través dels contes de l’Ada.

 • Ple ordinari de març.

  Subvencions de l’Ajuntament a les entitats

  23 de març de 2018

  Concedides per concurrència competitiva, s’aproven per unanimitat per segon any consecutiu
   
  El ple de març va aprovar, per unanimitat, les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions de l’Ajuntament de Vacarisses a les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats i Associacions de Vacarisses per a l’any 2018. Els ajuts es concediran per concurrència competitiva. Tal com va destacar el regidor de Participació Ciutadana, Albert Salamé, les bases són les mateixes de...

 • Millores a la pista poliesportiva del nucli.

  Es reobre la pista poliesportiva del nucli

  23 de març de 2018

  Des de la seva inauguració, fa més de 30 anys, és el primer cop que es torna a pavimentar
   
  Després d’unes obres de millora, s’ha reobert la pista poliesportiva del nucli urbà. Les tasques que s’hi han dut a terme són la pavimentació del ferm i pintar les línies del terra per poder practicar-hi diferents esports.

 • Cursa infantil de BTT.

  Entrevista a Ciclo Vacarisses

  22 de març de 2018

  “Tenim un entorn immillorable per practicar esport”
  Ciclo Vacarisses és una entitat vacarissana creada fa quatre anys amb l’objectiu de promoure activitats relacionades amb la bicicleta. Enguany, a banda d’organitzar l’habitual cursa infantil de BTT, portaran l’Open Barcelona per a ciclistes adults i també la Festa de la Bicicleta per recaptar fons per a un futur equipament municipal. Ens ho explica el president de l’associació, Àlex Cirera.

 • App municipal per comunicar incidències i rebre notificacions

  29 de febrer de 2016

  L’aplicació mòbil també permet consultar alguns continguts del web al vostre smartphone
   
  Les regidories de Comunicació i Participació Ciutadana han posat en marxa una aplicació mòbil (app) per millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament. D’una banda, l’app permet consultar alguns apartats del web municipal: Notícies, Agenda, Informació d’Interès, Serveis, Equipaments, Directori d’empreses i Telèfons d’interès.

 • Pla de Garantia Juvenil

  Pla de Garantia Juvenil per reduir l’atur

  4 de març de 2015

  La Unió Europea ha posat en marxa el Pla de Garantia Juvenil, una iniciativa per reduir l’atur entre els joves, oferint incentius a les empreses que els contractin. Amb vigència fins a l’any 2020, tots els joves inscrits que compleixin els requisits d’inscripció rebran una oferta de treball, de pràctiques o de formació, en un termini de 4 mesos.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats