Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici

Marisa Santander i Aguilar

 • 1a Setmana del Medi Ambient

  31 de maig de 2016

  Aquests propers dies, de l'1 al 7 de juny d'enguany, a Vacarisses, es faran xerrades i activitats amb l'ànim de promoure el debat i també l'oci en matèria del medi ambient i la sostenibilitat.

 • Educar per a la igualtat, educar des de la diferència

  7 de març de 2016

  Si bé actualment les lleis postulen clarament la igualtat entre els homes i les dones, el dia a dia ens mostra que la realitat no s’hi ajusta:  ho veiem en els àmbits quotidians que tenim propers; ho veiem en els titulars dels diaris que ens parlen d’agressions a dones per part d’homes, de com l’atur s’està convertint en un fenomen exclusivament femení, de l’assetjament sexual en les relacions laborals, del menor sou que reben les treballadores front als treballadors, etc.

 • Acompanyar la transsexualitat des de la infància

  4 de gener de 2016

  La mort de l'Alan ha estat un cop dur per a la nostra societat; una societat que hauria de tenir incorporat el valor de la diversitat, en concret, de la sexual.
   
  És necessari que els diferents actors hi posem fil a l'agulla i en parlem i treballem per educar els infants i el jovent en la tolerància i el respecte.

 • Mas Mimó

  22 d'octubre de 2015

  Al Consell Plenari Ordinari del passat 24 de setembre, es va aprovar el conveni subscrit en relació al contracte d’arrendament de la Masia Mas Mimó. L’Ajuntament podrà disposar, per fi, d’una infraestructura ubicada en aquest espai natural, reivindicació que hem estat fent durant molt de temps des dels partits d’esquerres de Vacarisses.

 • Bon dia Vacarissencs i Vacarissenques!

  14 de setembre de 2015

  Sóc la Marisa Santander, i aquí em teniu per iniciar la col·laboració en aquest espai: Bloc dels regidors i regidores. Què millor que aprofitar les eines tecnològiques per apropar-nos tots i totes, per informar i parlar sobre les qüestions que afecten el nostre municipi directament, o bé sobre aquelles que, per la seva transcendència per a nosaltres, també mereixen ser compartides.

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats