Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici

Albert Salamé i Sabater

 • Dissabte solidari

  Dissabte solidari

  1 de març de 2017

  Aquest dissabte al vespre, a Vacarisses, viurem una nit de solidaritat i conscienciació sobre les persones que, per diferents motius, es veuen obligades a fugir de casa seva. Comptarem amb el concert de l’Orquestra Plateria, que actuaran de manera desinteressada i altruista. Des d’aquí, el nostre reconeixement per a ells i per a totes les persones que faran possible aquest acte: a DJ Jordi, al tècnic de so Albert Pique, a Du-Dux Llum i So, al Mark Lorente pel fantàstic cartell, a l’entitat...

 • Fragment del Diari de Terrassa.

  Carta oberta al senyor Mariano Méndez, president del PP de Vacarisses

  20 de juliol de 2016

  En resposta a la instància a Alcaldia demanant la meva dimissió per no publicar el seu article a Cartes dels lectors de la revista municipal El Terme, voldria dedicar-li aquestes línies.
   
  Abans de res, aclarir un tema de formes. Una dimissió només es demana a la persona que vol que dimiteixi. Al seu superior, en aquest cas l'alcalde, se li demana el cessament.

 • Arribem al 100!

  Arribem al 100!

  27 de maig de 2016

  Avui vull compartir amb vosaltres el petit text que s’ha publicat a El Terme d’aquest mes de juny, el número 100, i que estrena nou disseny, amb més informació d’interès i molt més participatiu:
   
  De ben segur que en obrir la bústia us ha costat reconèixer el nou Terme. Al primer cop d’ull, el més evident és el nou format i nou disseny, més net i ordenat, però, quan el comenceu a fullejar, veureu que el canvi va més enllà. Coincidint amb el número 100 de la nostra revista,...

 • Bon Sant Jordi!

  Bon Sant Jordi!

  22 d'abril de 2016

  Ja tornem a tenir aquí una data tan especial per als catalans com és el dia de Sant Jordi. Des d’aquest espai, m’agradaria recomanar-vos no només un llibre, que és el més representatiu d’aquesta data, sinó també altres representants del món de la cultura, com són la música, el cinema i el poc reconegut art del còmic.

 • Si s’escau

  Si s’escau

  7 d'abril de 2016

  Si s’escau, prendrem un compromís amb la ciutadania.
  Si s’escau, la coalició política posarà en comú el seu pla d’acció.
  Si s’escau, aconseguirem la màxima coherència ideològica.
  Si s’escau, en aquest compromís, especificarem què volem fer.
  Si s’escau, establirem prioritats adaptant-nos a la realitat del municipi.
  Si s’escau, el pla d’acció serà l’eix vertebrador de la política de l’equip de govern.

 • En diuen “El dia a dia”. Font: Miguel Lorenzo/El Periódico

  En diuen “El dia a dia”

  15 de febrer de 2016

  Avui el dia pinta bé; ho tinc tot bastant controlat i podré treure’m força feina del damunt.
   
  -Bon dia!
  -Bon dia, Albert.

 • Escandalosa tranquil·litat

  Escandalosa tranquil·litat

  30 de desembre de 2015

  El passat dilluns vam celebrar l'últim ple de l'any, un ple que, aparentment, va ser 'tranquil'. A mi no m'ho va semblar pas. És cert que, des de l'oposició, no es va entrar cap moció i això sempre simplifica les coses, però del torn de precs i preguntes n'esperava alguna cosa més.

 • Qüestió de mida

  Qüestió de mida

  12 de novembre de 2015

  Ara ja fa uns dies, va transcendir força als mitjans la mida del retrat del rei espanyol a la Sala de Plens del consistori. Aquest retrat el vam haver de posar després que la 'Delegación del Gobierno' ens requerís la seva presència, en rebre una denúncia del PP.

 • Parets endins

  Parets endins

  16 d'octubre de 2015

  Quan comento amb algú que, a més a més de dues altres regidories, sóc regidor d’Organització Administrativa i Recursos Humans, habitualment rebo un “bufff...” com a resposta. Fa temps que aquesta reacció ja no em sorprèn gaire. Suposo que la majoria de gent pensa que no m'hauria d'agradar portar aquesta àrea, potser pel complicat que de vegades resulta gestionar persones i situacions laborals. Doncs mireu, a mi m'agrada.

 • Comencem a comunicar

  Comencem a comunicar

  7 de setembre de 2015

  Des d'avui, la regidoria de Comunicació posa en marxa els 'Blocs d'opinió'. Aquest espai ha de servir per exposar opinions i reflexions que afectin el nostre municipi, així com per a que els regidors i regidores donin compte de la feina que fan i que tenen previst fer per la vila.

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats